De menselijke geest is verslaafd aan controle. Zelfs het loslaten van controle probeert hij onder controle te krijgen.

Links

Kunnen wij u vanuit onze organisatie niet goed van dienst zijn, dan schakelen wij ons uitgebreide netwerk van dienstverlenende personen en organisaties in. Wij zien de verwijzing naar andere deskundigen als pure service.

Alleen het beste is goed genoeg voor MarseC. Dit betekent voor het inbedden van haar expertise, dat MarseC ook samenwerkt met sterke organisaties en mensen die hun sporen reeds verdiend hebben.

Onze Links

C.Spaamer consultancy, een bedrijf met ruim 25 jaar werkervaring waarvan 10 jaar ervaring op het gebied van processen en systemen.
Snelheid, eenvoud en maatwerk zijn stappen om te komen tot resultaat. Een afspraak op http://www.cspaamer.nl/ is snel gemaakt . Het is de eerste logische stap van verandering naar verbetering....

Door Mancore in te zetten krijgt u een optimale dienstverlening naar uw klanten. Ieder proces in een servicegerichte onderneming is gericht op het gewenste resultaat voor de klant. De wijze waarop processen zijn ingericht bepaalt uiteindelijk de klantwaardering in klanttevredenheid en klantloyaliteit .Door http://www.mancore.nl/ in te zetten krijgt u een optimale dienstverlening naar uw klanten.

UNC is een consultancybureau met een dienstverlening gericht op proces- en kwaliteitsmanagement. Het succes van het bedrijf is gestoeld op focus en naleving van haar visie, missie en kernwaarden. De benadering gekoppeld aan expertise en professionele creativiteit. http://www.unc.nl/organisatie is gevestigd op Nederlandse bodem, maar werkt waar relevant ook samen met gerenommeerde partners uit binnen en buitenland.